Cursul “ELABORAREA PROIECȚIILOR ECONOMICO-FINANCIARE ÎN CADRUL PROIECTELOR CU FINANȚARE EUROPEANĂ” este un curs unic pe piață, organizat de Asociația Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE).

Prima sesiune a avut loc în perioada 18 - 19 aprilie 2016, la București, RIN CENTRAL.

Cursul este structurat pe 2 niveluri, după cum urmează:

a) Nivel mediu - destinat persoanelor cu experiență în elaborarea proiectelor cu finanțare europeană și care dețin cunoștințe teoretice de bază privind realizarea proiecțiilor financiare. Cursul va fi axat pe reglementarile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020 și Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

> link fisa prezentare curs nivel MEDIU

b) Nivel ridicat - cursul propus este unul orientat în principal pe activități practice de modelare a proiecțiilor financiare și nu își propune să prezinte noțiuni de bază de elaborare a proiecțiilor financiare sau modalitatea de utilizare a programului Microsoft Excel, aceste cunoștințe fiind absolut necesare pentru ca participanții să poată beneficia în cea mai mare măsură de valoarea adăugată pe care ne propunem să o livrăm în cadrul acestui curs.

> link fisa prezentare curs nivel AVANSAT

Cursul este furnizat de specialisti practicieni în realizarea și managementul proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile.

Adițional, se oferă participanților posibilitatea de a opta pentru cazare.

Vă rugăm să ne transmiteți formularul de înscriere completat la adresa: robert.pavelescu@acrafe.ro.

link fisa inscriere la curs